söndag, augusti 06, 2006

Söndag !!

Söndag och redan Augusti..

Jag fattar inte vart hela sommaren egentligen har tagit vägen..
I morgon var det meningen att jag skulle börjat min arbetsträning men den har blivit framskjuten 1 vecka då jag inte varit på mitt möte på FK som jag ska ha innan då vi kan lägga upp hur jag ska jobba om jag ska jobba som innan semestern 2 tim/var annan dag eller 2 timmar varje dag..
Jag hoppas nog mest på det första allternativet åtmindstonde till en början.. Jag vill inte att det ska bli som förr att jag går bakåt och bakåt igen..

Men jag kan ju säga så mycket att glad är jag att det blir framskjutet 1 vecka till.. För nog har jag fått mått bra nu när det varit sommar, visst har jag haft mina dåliga och jobbiga dagar men absolut inte som jag mådde innan semestern..

I morgon får Patricia vara hemma också för att sedan på tisdag åter gå tillbaka till dagis efter 6 veckor hemma.. Vi tar en liten smygstart innan allvaret börjar på riktigt för både henne och mig...

Vad har vi haft för oss den senaste tiden då??? Ja egentligen inte så värst mycket mer än bara njutit av de sista semester dagarna, vi har badat, fiskat, vart på lekslottet och sen bara varit hemma och latat oss..

Tänkte att jag kan visa er lite bilder från den senaste tiden, men blogger vill inte få in fler i dag så jag får väl sätta mig här i morgon en stund och lada upp ett par.. Om ni vill se så klart..

Så ha det så gott tills i morgon och ta hand om er mina vänner..

Kramis på er *Camilla*2 kommentarer:

netha sa...

Va skönt med lite mer semester, vi har 2 veckor kvar, ja gubben har, jag är ju sjukskriven ett tag till.
Jag vill alltid titta på dina fina bilder så fram med dom bara.
kramis netha

Mindi sa...

Härligt med en uppdatering hos dig vännen. :)

Och vet du, tro det eller ej sommarmänniska som jag är... men jag längtar också till JANUARI!!!!

Kram kram